เปลี่ยนเป็นภาษาไทย

Change to English
 แสดงรายละเอียดบรรณานุกรม
  กลับหน้าหลัก

Brief Record : Get Marc (ISO 2709) : E-mail record < ปิดหน้าต่าง
LEADER : 00000nam 2200000uu 4500
008    120502s2548||||th 000 0 tha d
020    ^a9749314514
082 0  ^a340^bส364ก
100 0  ^aสถิตย์ เล็งไธสง
245 00 ^aคู่มือกฎหมายแพ่ง 2=^bหนี้ ละเมิด จัดการงานนอกสั่ง ลาภมิควรได้ /^cสถิตย์ เล็งไธสง
260    ^aกรุงเทพฯ :^bพิมพ์อักษร,^c2548
300    ^a248 หน้า;^c25 ซม.
650  0 ^aกฎหมายแพ่ง 0^aกฎหมายแพ่งและพาณิช
945    ^p160^l0^i000713 ^p160^l0^i001274
999    ^aอภิดล
รายการนี้ยังไม่มีแท็ก
คุณยังไม่ได้ล็อกอิน คุณสามารถมีกิจกรรมร่วมกับเว็บไซต์ได้ แต่ต้องล็อกอินก่อน ::
  ล็อกอิน
รายการสื่อสารสนเทศ
ลำดับที่ ประเภท เลขเรียก/บาร์โค้ด สถานที่ สถานะ
1. หนังสือ
หนังสือ
340 ส364ก  
  Barcode: 000713
ห้องสมุดวิทยาลัยเทคนิคนครขอนแก่น
►หนังสือทั่วไป
บนชั้น
2. หนังสือ
หนังสือ
340 ส364ก ฉ.2 
  Barcode: 001274
ห้องสมุดวิทยาลัยเทคนิคนครขอนแก่น
►นวนิยาย
บนชั้น
  ขอยืม

รายการใกล้เคียง
    ผู้แต่ง [สถิตย์ เล็งไธสง]

BibComment

ยังไม่เคยถูกคอมเมนท์

คอมเมนท์ทรัพยากรรายการนี้
  คอมเมนท์: คู่มือกฎหมายแพ่ง..
Bib 434

Social Bookmarking
Bookmark to: Mr. Wong Bookmark to: Webnews Bookmark to: Icio Bookmark to: Oneview Bookmark to: Linkarena Bookmark to: Favoriten Bookmark to: Seekxl Bookmark to: Kledy.de Bookmark to: Social Bookmarking Tool Bookmark to: BoniTrust Bookmark to: Power Oldie Bookmark to: Bookmarks.cc Bookmark to: Favit Bookmark to: Bookmarks.at Bookmark to: Newsider Bookmark to: Linksilo Bookmark to: Readster Bookmark to: Folkd Bookmark to: Yigg Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Facebook Bookmark to: Reddit Bookmark to: Jumptags Bookmark to: Simpy Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Slashdot Bookmark to: Propeller Bookmark to: Furl Bookmark to: Yahoo Bookmark to: Spurl Bookmark to: Google Bookmark to: Blinklist Bookmark to: Blogmarks Bookmark to: Diigo Bookmark to: Technorati Bookmark to: Newsvine Bookmark to: Blinkbits Bookmark to: Ma.Gnolia Bookmark to: Smarking Bookmark to: Netvouz
Google Wave : Gadget URL

 Copyright 2024. All Rights Reserved.